Franchise


ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η DECOR δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό μαζικής εστίασης από το 2005, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία.

 Έχοντας αποκτήσει όλα τα αυτά τα χρόνια γνώση, εμπειρία και θέλοντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης σε συστήματα αρωματισμού, υγιεινής και απολύμανσης, δημιούργησε το 2011 την  DECORfresh.

 Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στα δυτικά προάστια του νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Εύοσμου-Ελευθέριου Κορδελιού σε ένα χώρο 350τμ με πολύ εύκολη πρόσβαση.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της DECORfresh είναι να συμβάλει στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και ποικιλία, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της ,στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, εμπιστεύονται τη  DÉCORfresh για τον αρωματισμό και απολύμανση wc  επαγγελματικών χώρων .

Δυνητικό πελατολόγιο αποτελεί κάθε επαγγελματικός χώρος σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια, γραφεία, τράπεζες, super market, εργοστάσια, δημαρχεία, μικρές και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

 

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η DECORfresh, κατανοώντας  τις σημερινές συνθήκες της οικονομίας και έχοντας κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών πελατών της,  προσφέρει  πλέον την πιο αξιόπιστη επαγγελματική και  επιχειρηματική λύση μέσω franchise. Με απόλυτο επαγγελματισμό και έχοντας συνέπεια, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και υποστηρίζουν τους επαγγελματίες δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους και σεβασμό στους πελάτες.

Με συνολική επένδυση 15,000 ευρώ, για ένα τυπικό κατάστημα των 70 τμ συμπεριλαμβανομένων entry fees, αρχικού εμπορεύματος, κατασκευής, εξοπλισμού και χωρίς επιπλέον μηνιαίες επιβαρύνσεις-  χρεώσεις .

 Η DECORfresh  διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και τεχνογνωσία δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια πετυχημένη επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας. Μέλημά της, είναι  ο αρωματισμός & η απολύμανση  wc  επαγγελματικών  χώρων και η διασφάλιση της υγιεινής σε χώρους μεγάλης  επισκεψιμότητας.

Το σύστημα franchise της DECORfresh έχει σχεδιασθεί σύμφωνα με τις συνθήκες της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας μια οικονομικά χαμηλή συνολική επένδυση και δίνοντας απάντηση στο αδιέξοδο της ανεργίας.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ FRANCHISE

  • Χαμηλή συνολική αρχική επένδυση.
  • Μεγάλα περιθώρια κέρδους.
  • Γρήγορη απόσβεση.
  • Αποκλειστικότητα συνεργασίας.
  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση.
  • Υποστήριξη  καθ΄όλη την διάρκεια της συνεργασίας.
  • Καθοδήγηση σε θέματα πωλήσεων και marketing.
  • Μεγάλη αποδοχή από την ελληνική αγορά .
  • Εξαιρετικά  προϊόντα, σε ποιότητα, τιμή, ποικιλία.
  • Δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι».

 

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Το πακέτο μιας επιτυχημένης συνεργασίας στο δίκτυο της DECORfresh προϋποθέτει την ύπαρξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών όπως πίστη στις αξίες και τη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρεία DÉCORfresh, επιχειρηματικό πνεύμα, οργανωτικότητα  και αποφασιστικότητα για την επίτευξη στόχων, επικοινωνιακές ικανότητες και βασικός προσανατολισμός στην απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όλα τα προαπαιτούμενα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις ειδικές απαιτήσεις των τοπικών αγορών συνθέτουν την συνταγή μιας επιτυχημένης συνεργασίας .

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ  & ΥΠΗΡΕΣIEΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η DECORfresh  προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγιεινής επαγγελματικών χώρων, διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων της, που ελέγχονται από τον ΕΟΦ με βάση την Υπ. Απόφαση Υ1/1880/2001 (ΦΕ-8-2001 ΒΙ) και είναι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία: 91/155ec, (2001/58/DirectiveEC). 

Η  DECORfresh  συνεργάζεται κατ’αποκλειστικότητα με τα μεγαλύτερα εργοστάσια απ’ όλο το κόσμο καλύπτοντας μεγάλη γκάμα των προϊόντων της. Ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή δίνει πάντα στην ποιότητα των προϊόντων της, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές και στους ποιοτικούς ελέγχους.

 Όλα τα  προϊόντα διαθέτουν ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE και είναι απόλυτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η DECORfresh προσφέρει 24 ώρες την ημέρα  απόλυτη υγιεινή και απολύμανση, συμβάλλοντας ενεργά στην διατήρηση της δημόσιας υγείας και απόλυτης υγιεινής αναβαθμίζοντας την κάθε επιχείρηση . 

Το Biobacplus+ είναι υγρό αντιμικροβιακό και καθαριστικό. Διατίθεται  σε τρία διακριτικά αρώματα Cherry, Paradise & Lemon. Το συγκεκριμένο προϊόν εξασφαλίζει την υγιεινή στο χώρο της WC  καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Εξουδετερώνει το 99% των μικροβίων, καθαρίζει, προλαμβάνει το πουρί, αδρανοποιεί τις δυσάρεστες οσμές δίνοντας αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Ειδικά μελετημένο για  να  εξασφαλίζει τον επαγγελματικό  χώρο  καθαρό και ευχάριστο απαλλαγμένο από τα μικρόβια και βακτήρια. Παράγεται στην Ελλάδα και συνοδεύεται από πιστοποίηση αντιμικροβιακής δράσης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και καταχώρηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Συσκευές WC

H Digital Sanitizer Dispenser είναι η μοναδική αυτόματη ηλεκτρονική συσκευή  χωρητικότητας  700ml που καθαρίζει και απολυμαίνει την λεκάνη με διακριτικό αρωματισμό. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική ιδιαίτερα σε χώρους πολυσύχναστους όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, πολυεθνικές εταιρείες , κινηματογράφοι , δημόσιες υπηρεσίες , ιδιωτικές επιχειρήσεις κλπ. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο, δέχεται ανταλλακτικά Bioplus+ 700ml τα οποία διατίθονται στην ελληνική αγορά κατ' αποκλεστικότητα από την Decorfresh.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ

Όλα τα επιλεγμένα αρώματα από την DECORfresh κατασκευάζονται με τις κατάλληλες προδιαγραφές ποιότητας και διατίθενται για εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, αποδυτήρια, χώρους wc , ξενοδοχεία κ.α., προσφέροντας ανανέωση στο χώρο και διεγείροντας τις αισθήσεις με μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. 

Η μηνιαία υπηρεσία αρωματισμού χώρων βελτιώνει την ποιότητα του επαγγελματικού χώρου και συμβάλει στην απόλυτη ικανοποίηση των υπαλλήλων και των πελατών.

Η DECORfresh συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους πρώτων υλών, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων αναζωογονητικά, χαλαρωτικά, φρουτώδη αρώματα από τις σειρές  Fresh line, Relax line, Professional line, αναδεικνύοντας  τον επαγγελματικό τους χώρο.

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ECO

Συσκευή αρωματισμού ηλεκτρονική με χρονοδιακόπτη.
Ιδανική λύση για καταστήματα, γραφεία, σπίτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ κ.λ.π.
Δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου που αυτόματα θα διαχέει άρωμα στο χώρο ανά 7.5-15-30 λεπτά. 
Έξυπνη, πρακτική, αποτελεσματική αλλά και οικονομική λύση για να αρωματίζετε τον χώρο σας.
Απλή και ασφαλής χρήση.
Λειτουργεί με 2 μπαταρίες
D.
 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ DIGITAL

H Digital Aerosol Dispenser  αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο αρωματισμού του χώρου, χάρης στην προηγμένη τεχνολογία S.M.T (Smart Micro Electronic Technology). Το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ρυθμίσεων, επιτρέπει την δημιουργία ευέλικτων προγραμμάτων αρωματισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χώρου, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, το ωράριο λειτουργίας και τις ώρες αιχμής. Ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής  και η προσεκτική επιλογή στην ποιότητα των πρώτων υλών με ιδιαίτερη έμφαση στο πλαστικό εξασφαλίζουν την διαχρονικότητα και την μεγάλη αντοχή της, σε δύσκολες συνθήκες.

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΣΗ ΧΩΡΩΝ

Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα της DECORfresh παρέχουν την καταπολέμηση, απώθηση  από ενοχλητικά έντομα (π.χ. μύγες, κουνούπια, σκνίπες κ.α.) και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Χρησιμοποιούνται σε χώρους παρασκευής τροφίμων, επαγγελματικές κουζίνες, εργοστάσια, βιομηχανίες κ.α.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Το πόσο σημαντικό είναι το σαπούνισμα των χεριών και η απομάκρυνση των μικροβίων  είναι γνωστό σε όλους μας, ιδιαίτερα σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα. Η DECORfresh θέλοντας να διασφαλίσει την υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών της κάθε επιχείρησηςδίνειέμφαση στην υγιεινή των χεριών προσφέροντας μια ποικιλία προϊόντων που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

Η DECORfresh προσφέρει στην κατηγορία της υγιεινής των χεριών τις παρακάτω συσκευές ασφαλίζοντας την σωστή καθαριότητα των χεριών. 

- Θήκη Xειροπετσέτας, AUTOCUT & AUTOCUTMINI  με φωτοκύτταρο για ελεγχόμενη κατανάλωση

- Θήκη Χειροπετσέτας Zfold

- Θήκη χειροπετσέτας V fold

- Θήκη WC CENTERPULL ελεγχόμενης κατανάλωσης

- Θήκη WC jumpo

- Σαπουνοθήκη αφρούχειροκίνητη και με φωτοκύτταρο για ελεγχόμενη κατανάλωση 

 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

H DECORfresh συνεχώς αναπτύσσεται, διευρύνοντας τις συνεργασίες της ,με αποκλειστικές εισαγωγές σε διάφορα προϊόντα όπως αυτόματες συσκευές  χειροπετσέτας, χαρτιού υγείας, κρεμοσάπουνου και άλλων dispenser καθώς και με πλήρη γκάμα αναλωσίμων χαρτικών (ρολά χειροπετσέτας, χαρτί wc,) αφροσάπουνο , μπαταρίες κ.α. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε  ασύγκριτη ποιότητα.

 

 

 

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 70

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 15.000€ (περιλαμβάνει διαμόρφωση, εξοπλισμό, κατασκευή, αρχικό εμπόρευμα , εκπαίδευση, διαφημιστικά έντυπα)

ENTRY FEES: Δεν Υπάρχουν

ROYALTIES: Δεν Υπάρχουν

MRK FEES: Δεν Υπάρχουν

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2011

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2014

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

 

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

Ανάπτυξη

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ